TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Friday, March 26, 2010

Home » , , » Insentif yang memotivasikan

Insentif yang memotivasikan

Selamat pagi khamis aku ucapkan untuk korang semua. Hidup Berani Untuk Gagal, 2 hari lepas aku telah menyahut cabaran untuk memberikan testimonial bagi Wawwi Peel Away Ads. Dan semalam aku telah mendapat tunai RM10.00 terus dimasukkan ke dalam akaun aku.  Ini adalah contest yang sangat berbaloi-baloi buat aku. Korang tak nak mencuba ke? Belajar la suatu benda yang baru. Pelancaran Wawwi Peel Away Ads ini telah dilancarkan di WangCyber pada 23hb Mac dan telah mendapat liputan Radio Online UtaraFM dengan tagline: Macam Biasa Juga Bha..hehe..sempoi radio online ni. Terima kasih kepada AJ, insentif ni memang memotivasikan aku.



Aku merupakan orang yang kedua terpantas memberikan review terhadap produk Wawwi Peel Away Ads ini. Rezeki, syukurlah. :) Ada terdapat 3 lagi slot kekosongan untuk korang menghantar review ataupun testimoni.  Baik korang cepat kalau nak juga angpau macam aku ni. hehe.




Apa yang korang perlu buat, hanya muat turun ebook Wawwi Peel Away Ads kemudian aplikasikan ke dalam blog korang dan kemudian hantar review ke sistem Wawwi. Manatau korang masih ada peluang untuk menang kan. :) Sebenarnya, aku rasa bukan duit yang penting dalam hal ini. Yang penting kepuasan untuk mencuba sesuatu yang baru. Kalau korang minat dan suka dengan sesuatu perkara, duit itu akan datang sendiri. Sesiapa yang masih tak faham bolehlah menghantarkan email pertanyaan kepada aku. Ada masa aku boleh jawap. :)

Rahsia Iklan Super Efektif
Satu lagi banner telah ditambah dalam sistem Wawwi, cantik kan?
p/s: Oh ya, semalam aku telah menonton filem baru, Daybreakers. Aku bagi 2 setengah bintang sebab 5 minit sebelum penamat cerita sungguh membuat aku tak puas hati. Macam rugi je bayar tiket wayang tapi tak mencapai standard aku. Macam la aku ni pengkritik professional kan, hehe.. Tapi aku memang tak puas hati, macam tu pula penamat filem tu. Ada sesiapa yang dah tonton filem tu ke? Boleh la kongsi-kongsi sikit kat bahagian komen ya... Selamat hari khamis, hehe..
Vampire pakai kot ni.. ^_^
Artikel Berkaitan:

2 comments:

Aminjohar said...

Terima kasih kerana menyahut cabaran Waww! Affiliate walaupun buat masa ini hadiah yang diberikan tidaklah seberapa hanya berupa

- Tunai RM10
- E-book Wawwi Peel Away Ads versi penuh RM25
- Naik taraf ke Affiliate 1 pangkat baru.

Erm AJ dapat idea baru. Ada budget nak buat contest Review di blog jugalah :D

Terima kasih bluedianthus. Ada beberapa plan sedang difikirkan dan sedang dipertimbangkan. :-)

: bluedianthus : said...

@ Aminjohar...
Sama-sama AJ.. Hadiah tetap hadiah. :)

Wah, banyak betul idea AJ ni. Kalau buat contest tu lagilah meriah, ramai blogger yang akan join. :)

Apapun..saya doakan misi AJ tercapai. Kawan-kawan blogger semua, jom sokong AJ.. :)

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails