TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Wednesday, March 10, 2010

Home » , » Bluedianthus..kerana kucinta kau!!

Bluedianthus..kerana kucinta kau!!

Jika ada yang bilang ku lupa kau, jangan kau dengar. Jika ada yang bilang ku tak setia, jangan kau dengar. Banyak cinta yang datang mendekat, ku menolak karena kau yang aku inginkan. Bila ada yang bilang ku tak baik, jangan kau dengar. Bila ada yang bilang ku berubah, jangan kau dengar. Banyak cinta yang datang mendekat, ku menolak. Semua itu karena ku cinta kau. Kau.. Saat kau ingat aku kuingat kau. Saat kau rindu aku juga rasa. Ku tahu kau selalu ingin denganku, ku pastikan yang terbaik yang bisa ku lakukan. Tuhan pun tahu ku cinta kau. Jika kau tak percaya padaku, sedihnya aku. Jika kau lebih dengar mereka, sakit hatiku...
Aku tau aku memang selalu teringatkan dirimu. Masa aku balik kampung atau ke mana-mana saja pun aku mesti akan teringat padamu. Tak dapat aku bayangkan sehari tanpa dirimu. Sehingga dalam tidurku yang memang lena kerana kurang tidur aku tetap teringat padamu. Sungguh, tak tipu, percayalah sayang. Aku tak peduli walaupun kau menyampah dengan kenyataan ikhlasku ini. Sejujurnya, aku perlu jujur terhadap keinginan hatiku sendiri. Adakah kau juga merasakan yang sama? Jika kau rasa getar hatiku, lafazkan kata sayangmu padaku.. Akulah insan yang paling berbahagia di dunia yang tidak seindah impian ini. I Love You Forever, Bluedianthus Dot Com!

Hoho..macam mana dengan karangan jiwang aku di pagi Rabu ni? Mesti korang ingat aku ni tengah angau dengan seseorang kan? Heheh...suspens je. Jangan marah haa.. Mesti korang rasa menyampah sambil cakap sendiri dalam hato, "Apa hal Bluedianthus di hari Rabu ini? Jiwang sangat sampai meluahkan perasaan di dalam blog ini? Tak takut ke pembaca setia menyampah dengan blog ini? Habislah subscribers blog ini lari, hehe.. Sabar, sabar peminat..macam la peminat blog ini ramai sangat. :) Entri kali ini tiada kena mengena pun dengan mereka yang hidup ataupun telah meninggal dunia kerana aku telah mereka-reka entri ini sebagai suatu kenangan bermakna khas untuk blog ini, Bluedianthus Dot Com. Pasal apa pula? Sebabnya, esok genap setahun usia blog ini. Jadi jangan lupa bagi hadiah kat aku, eh silap, bagi hadiah kat Bluedianthus Dot Com ini.

p/s: Ingat aku ni pandai sangat ke mengayat? Perenggan pertama entri kali ini adalah sebuah lagu  single terbaru dari Once dari kumpulan Dewa bertajuk Karena Ku Cinta Kau, memang jiwang habis lagu ni. Sesuai bagi mereka yang tengah mabuk kepayang, hehe..
p/p/s: Nantikan esok sejarah blog Bluedianthus dari awal sehingga berusia setahun jagung! :)

9 comments:

Aminjohar said...

Hohoho jiwang3x... ;p

Oh, nak masuk birthday pertama bluedianthus.com ni...

:D

Happy birthday..

pak dogol said...

pak dogol bilang ye blue..

1 2 3 4 5 dan seterusnya..

jangan marah..

gurau je..

muahaha!

YucIkA said...

ayoih!
jiwang habis =)

but i like it!

Steward said...

Happy Birthday to bluedianthus.com

Kalau saya dekat KK, dah celebrate birthday tu....

: bluedianthus : said...

@ AJ..
jiwang habis kan..hehe..
Yup, dah masuk 1 tahun bluedianthus.com. Tapi target tak tercapai nak rangking aleza 500K..huhu..

Thanks AJ..:)

: bluedianthus : said...

@ pak dogol..
Ku bilang 1 2 3..
Ku kira one two three..hehe
Tak marah, ketawa je, awet muda gitu..:)

: bluedianthus : said...

@ YucIka..
selamat datang ke blog saya..
jiwang untuk bluedianthus.com je..hehe..

Thanks for liking it..:)

: bluedianthus : said...

@ Steward..
Thanks steward..ya, ko belanja pemilik blog dia..hehe. Bila balik KK kasitau ah, boleh la kita makan KFC..:)

Hanry said...

Thanks for sharing this powerful information.That's very helpful and interesting. south pacific pittsburgh

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails