TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Wednesday, February 10, 2010

Home » » [Update] Kembar Paypal Facebook Wishlist?

[Update] Kembar Paypal Facebook Wishlist?

Wahai kawan-kawan blogger sekalian..di kesempatan ini aku nak minta ampun dan maaf di atas kesulitan yang menyebabkan aku dan korang-korang semua bersedih sebab takkan dapat duit Paypal..huhu... Ini kerana Prizegod.com yang menawarkan ganjaran wang Paypal dan hadiah gadget tu hanya sah kepada penduduk USA. United States of America ONLY. Aku pun baru saja baca ToS. Biasalah, dah sign up baru aku baca ToS..hehe..jadi, hentikan saja promosi ini okies...terang lagi bersuluh kita takkan dapat walau sebanyak mana pun referral yang kita dapat.. Sekian, harap maklum. Maklumat adalah disahkan benar semasa maklumat ini ditulis. Bukti ada kat bawah ni:


 p/s: Aku dah sedaya upaya update cepat-cepat ni, supaya tak ada lagi orang yang sign up dan promote program ni. Tapi, ianya bukan scam tau, cuma ianya tak sah di Malaysia. Harap maklum..:)


6 comments:

etomyam said...

uit ye ke?...tak der rezeki la tu...hehehe

Iza said...

A'a......
tak ada rezeki la nampaknya.....

bakal graduate said...

hai

: bluedianthus : said...

@ etomyam..
Yup nak buat macam mana kan..:)

: bluedianthus : said...

@ Iza..
Takpe..rezeki takkan ke mana..:)

: bluedianthus : said...

@ bakal graduate..
Hai juga dan selamat datang ke blog saya..:)

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails