TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Tuesday, February 9, 2010

Home » , , , » Kembar Paypal Facebook Wishlist??

Kembar Paypal Facebook Wishlist??

Prizegod.com
Akhirnya kembar Paypal Facebook Wishlist telah muncul..hehe..Sambutan yang diterima mengenai Paypal Facebook Wishlist memang lebih hangat dari biasa. Ramai kawan-kawan blogger yang dah cashout duit Paypal ke akaun tempatan masing-masing. Aku pun turut tak ketinggalan mendapat duit dalam akaun paypal aku dan join sekali transfer duit ke akaun Maybank. Wah, kaya nampak? Tak nak belanja aku makan aiskrim drumstick ke?


Prizegod.com kini mengikuti jejak langkah Paypal dan Facebook. Tapi, biasalah yang mengikut selalunya akan lebih baik lagi. Dan kita blogger ni biasanya akan tertanya-tanya samada program ni scam ke, tipu ke? Dan macam-macam lagi la...takut nak cuba la, takut nak try la..eh, bukan ke sama maksud tu? hehe..


Sebenarnya aku pun baru tau program ni wujud daripada blog Teratak Usang, maka aku pun join sahaja..bukan susah pun, tak kena bayar apa-apapun. Pihak Prizegod yang bayar lagi adalah. Apa yang lebih menarik program ni,  korang boleh tukar hadiah yang korang nak. Kalau tak nak duit paypal, boleh je tukar dengan hadiah lain seperti Sony Playstation ataupun Apple iPod. 

Wah, lumayan jugak hadiah ni kan. Tapi hanya satu akaun bagi seorang individu. Aku ni tak pandai nak menipu pasal akaun ni, jadi aku daftar satu akaun je la. Lagipun, kenalah follow the rules dan tak payahlah tamak sangat. Tak bagus untuk kesihatan minda. Korang boleh join program tu dengan klik je banner kat bawah ni ataupun kat atas tu. Caranya mudah sahaja, register free, lepas tu bagitau kawan-kawan. Kenalah rajin promote secara beretika. 

Awas, jangan main spam tau. Spam teramatlah dibenci oleh semua orang. (terutamanya aku..huhuh..) Contohnya, macam junk letters yang masuk ke dalam peti surat kita tiap-tiap hari walaupun kita tak melanggan apa-apa dari diorang. Sungguh memanaskan hati aku nak kena update peti surat hari-hari.  Bikin panas kata orang. :) Kalau cek Nuffnang hari-hari dalam peti surat takpa la jugak...hehe..(tak mungkin tak mungkin, bulan-bulan boleh la..) Jom meriahkan akaun Paypal kita dengan wang USD..:)

Prizegod.com

Artikel Berkaitan:

5 comments:

Aminjohar said...

@bluedianthus,

AJ dah join under awk dah.. :-)
Boleh try2x... :D

: bluedianthus : said...

@ AJ..
takde rezeki nak dapat paypal money..takpe..ada rezeki tak ke mana..:)

Aminjohar said...

Huhuhu :-)

Takpa, ada lagi kita cuba buat duit paypal lagi.. :-)

Buat masa ini yang paling mudah dapat duit PTC aja..

Cam AJ duit posen2x dapat dari pomote domain free.

Nuffnang AJ langsung takda idea nak boost. Coz ia macam bergantung kepada jumlah trafik, tak bergantung pada SEO r... Payah r lagu ni... huhuhu

: bluedianthus : said...

@ AJ..
betul tu, kalau kat malaysia ni memang traffik besar pengaruhnya..:) Apapun, HIDUP BERANI UNTUK GAGAL kan AJ. :)

Aminjohar said...

@bluedianthus,

Ya betul tu.. :-)
Trafik paling mudah adalah blogwalking ajalah. Coz blogwalking adalah aktiviti Sosial Blog Networking.

Konsep yang hampir sama seperti di Sosial Networking site ex facebook dimana ada berlaku hubungan komunikasi dan lawat melawat sesama Wall dan meninggalkan komen2x. :-)

Cara ini adalah win-win situation dan AJ kini mempraktikannya untuk peringkat awal dan cara terbaik mempromosi blog.. Almaklumlah blog AJ kan tak famous.. tu r kena buat kerja2x ini. Dah jadi hobi lagi... :D

Ratio potensi 1:2

So 1 kali kita buat blogwalking ke suatu blog - 2 pelawat akan hadir dimana pelawat itu adalah admin blog itu sendiri atau pelawat sedia ada yang terdapat di blog tersebut. :-)

Kan best.. buat 1 dapat 2. Jom ramai2x meriah2xkan lagi buat blogwalking.. :D

Berkaitan dengan ujikaji mempromosi dapatwang (DW),

AJ kini memandu uji teknik buat duit dengan blog dengan try error mempromosi DW. Bukan senang nak dapat klik kalau tak tau cara yang betul. Kalau tak jadilah macam Nuffnang AJ tu.. huhuhu 1 tahun letak kat blog baru dapat ringgit2x aja.. rasa sedey & malu besar pun ada.. huhuhu.

Teknik kali untuk Program Paid to Promote, Affiliate dan lain2x yang melibatkan promosi link sendiri sahaja. Teknik ini kalau semua orang taulah, boleh bangkrap dapatwang, myspacemoney, jutawanklik dan termasuk r website AJ, wawwi.com y ada buat Paid to promote gak. Fuhyoo FM! Bahayanya!.. hehehehe. Pst... rahsia dalam rahsia.. Tak sabar nak tunggu result tuk next month camna.. :-)

12 hari join AJ dah ada kat 300 klik dapat. Teknik baru ini 1 hari kurang2x kat 40 klik sehari dan punca terbesar - 2 hari dapat 100++ klik.. + Tak lagi nak suruh orang klik banner atau link pun takpa.. :D

P/S: AJ lani dah tak payah fikir nak promote2x DW pun takpa still boleh dapat klik 100% berkualiti.. :D

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails