TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Wednesday, February 3, 2010

Home » , , » [Contest] Valentine Day Cash Money Giveaway Contest

[Contest] Valentine Day Cash Money Giveaway Contest

Wah..hari ni entri kedua aku (rajin juga aku update blog ni...aku rasa pelik pula)..Korang mesti tahu kan dengan melawat blog orang lain, kadang-kadang kita tak perlukan idea pun sebab blog tu dah bagi idea sendiri kat kita..:) Begitu la kehidupan kita sebagai seorang blogger. kadang-kadang kering idea, kadang-kadang dibanjiri idea. Kadang-kadang rajin update blog, kadang-kadang malas update..ka-dang, ka-dang..(style P.Ramlee ni..hehe). Al-maklum la, baru lepas tengok filem P.Ramlee yang diulangtayang setiap hari isnin di RTM. Hampir saja aku boleh menghafal setiap ayat yang diorang sebut..hehe..

Seperti gambar yang korang lihat kat atas tu adalah pemilik weblog yang kini sedang menganjurkan "Valentine Day Cash Money Giveaway Contest". Dia dapat idea buat contest ni pun sebab dah buat satu entri 20 idea macam mana nak buat content untuk blog. Terus disusuli dengan tindakan blogger Donnyien ni. Jumlah nilai wang tunai sebanyak RM50. Wah, sungguh bermurah hati si Donnyien ni kan? Oh ya, lupa nak bagitau. Donnyien ni sama negeri dengan aku, Sabah di bawah Bayu..dah datang kat Sabah ni ke? Kalau datang sini, boleh kita bincang-bincang tentang bisnes...hehe.. :)

Selamat join contest ni..kalau murah rezeki..belanja la aku makan drumstik..hehe..satu je..1 Malaysia..hehe.. kalau tak nak belanja aku pun tak apa, sedekahlah sikit kepada badan kebajikan, lagi berkat...:)

p/s: Donny, belanja saya sebab buat promo percuma ni.. trafik trafik.. ;p

10 comments:

etomyam said...

menarik contest tu...buleh cubananti hehe

Donny Ien said...

Tenkiu mandak sbb tulung sia kasi promot..bah tunggu ja deadline dia.
:)

Si budak Aboi said...

eh dh pakai dot com yer..! terprsn..

: bluedianthus : said...

@ Abooi...
Yup..dah pakai dot com tapi hosting masih under blogspot...:)

mus said...

dah mantap sekrang yer..nanti dah menang RM50 tu bolehlah angkat hosting sendiri plak ye..hehe..

~wanmus.com

: bluedianthus : said...

@ mus..
selamat datang ke blog yang tak seberapa ni..huhu
Kalau ada rezeki boleh la beli domain dan hosting tempat mus..:)

Iza said...

Gud luck....
Kalau menang, jgn lupa belanja makan.....


(macam la dekat sgt...ahak..ahak..)

: bluedianthus : said...

@ Iza..

Wah..jauhnya nak pegi belanja iza makan..hehe..:)

: bluedianthus : said...

@ etomyam..
yup memang menarik..siapa nak bagi duit free kan...Donny nak bagi ni..:)

: bluedianthus : said...

@ Donny Ien..
Sama-sama...mudah-mudahan banyak la kawan-kawan blogger yang join kan..:)

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails