TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Wednesday, December 30, 2009

Home » , , » Semarak Hadiah Raya Untuk Blogger

Semarak Hadiah Raya Untuk Blogger


Salam sejahtera buat teman-teman blogger semua, macam mana dengan persediaan dari segi mental untuk menyambut tahun baru 2010 yang bakal menjelma lebih kurang 48 jam daripada sekarang ni? Macam mana dengan persiapan menyambut tahun baru? Pastinya masing-masing mempunyai agenda tersembunyi masing-masing pada hari menjelangnya 1 Januari 2010 nanti kan. Aku sambut di rumah ja..hehe.. Satu nasihat aku, sambutlah tahun baru dengan penuh kesyukuran dan sederhana. Janganlah nak ikut macam di negara Barat, macam-macam hal yang diorang buat. Ikut yang baik sahaja, yang jahat jangan ikut tau..:)

Ok la, sini ada satu berita baik juga sempena tahun baru yang aku nak kongsikan dengan korang semua. Acara ini dinamakan Semarak Hadiah Raya JV Giveaway di mana lebih daripada 30 orang usahawan internet Malaysia bergabung untuk menyumbangkan produk masing-masing untuk dimuat turun secara percuma. Semarak Hadiah Raya JV Giveaway yang kedua diadakan ini telah dilancarkan pada jam 12 tengahari tadi. Acara ini akan berlangsung selama 2 minggu sahaja iaitu sehingga 14 Januari 2010. Jangan lepaskan peluang kemasaan ini. Korang boleh follow link berikut untuk ke laman Semarak Hadiah Raya dan boleh download secara PERCUMA.


Selepas membelek-belek produk-produk yang ada dalam acara ini, ada beberapa produk yang aku nak syorkan untuk para blogger semua, tak kisahlah blogger baru atau lama, yang penting korang ada blog, blogger la tu kan..hehe..Aku pun dah baca juga sikit-sikit ebook ni. Setiap pembacaan mestilah ada sesuatu yang kita akan belajar, itu prinsip aku, tak kiralah baik atau buruk. Setiap ebook ada pendekatan yang berbeza dari segi penyampaian, jadi mungkin ada sesetengah buku yang tidak menepati gaya pembacaan korang.

Ini blogger wajib baca ni..hehe..



Aku lupa nak "hilight" kan "trafik ke blog"...sila alert..:)

Membaca amalan mulia.tak dapat disangkal lagi..huhu

Produk ini telah menarik perhatian aku..sila lihat list ke 7 yang aku hilight kan...hehe..
ebook ni yang aku download dan baca dulu...hoho..

Ok, sekian saja perkongsian untuk kali ni, Aku nak pesan sikit ni, memanglah produk-produk yang ada tu ada manfaatnya, tapi kenalah bijak, jangan main download saja. Jadi kena bijak, download mana yang korang rasa berkaitan sahaja. Kalau tidak, pening kepala nak update email..sebab banyak sangat subscribe.. Boleh download sekarang  Semarak Hadiah Raya JV Giveaway











2 comments:

Si budak Aboi said...

waa..ebook percume tue..

hahaha wa laju aje dunlod ebook yg no. 7 tu ea!

btw tq ea..share ebokx2 nie..

: bluedianthus : said...

@ Abooi,
ya, percuma tapi sebenarnya kebanyakan ebook tu boleh dijual dengan harga yang berbaloi...cepat2 download sebelum terlambat..:)

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails