TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Wednesday, November 25, 2009

Home » , , , , » Review: Peraduan Saya Mahu Hadiah PTS: Baca & Menang!

Review: Peraduan Saya Mahu Hadiah PTS: Baca & Menang!



Salam sejahtera buat pembaca blog aku yang tak seberapa ni...semoga korang sentiasa sihat di samping laptop ataupun komputer kesayangan korang..hehe..Daripada berita yang aku tengok, keadaan banjir di Kelantan semakin buruk dan sudah mengorbankan 1 nyawa. Adik-adik yang masih kecil tu dengarlah pesan orang tua...jangan nakal-nakal..

Haa...besar sungguh iklan kat atas ni...haha...Nasib baik aku masih sempat nak jadi promoter, hehe..dapat juga buku free dari PTS ni. Oh ya, PTS ni adalah PTS Publications & Distributors Sdn Bhd yang menerbitkan buku-buku yang mempunyai pelbagai genre. Kalau di Sabah ni, harga buku yang dijual memang lebih mahal dari biasa...suda nasib badan, huhu..

Adoi, lari topik suda aku ni, sempena cuti sekolah, PTS mengadakan Peraduan Saya Mahu Hadiah PTS: Baca & Menang! Golongan sasar adalah pelajar sekolah dan remaja. Walau bagaimanapun, mereka yang berusia 7 tahun ke atas juga boleh menyertai, warga emas pun boleh...hehe..Apa yang perlu dilakukan ialah beli mana-mana buku terbitan PTS dan sertakan resit pembelian dengan borang penyertaan yang diberi...


Aku yang memang suka membaca ni sememangnya suka dengan kempen yang diadakan ni. Suatu kelebihan buat blogger, korang boleh copy paste ja code banner, ikut arahan seterusnya dan 1 buku percuma suda jadi milik korang. Apa yang bestnya, korang diberi 3 pilihan buku yang korang boleh cadangkan, dan salah satu akan dihantar ke rumah korang (kos penghantaran kena tanggung sendiri la..). Jadi siapa yang minat membaca a.k.a pembaca buku tegar boleh la join. Koleksi ebook dah banyak, jom tambah koleksi buku fizikal plak...hehe...Cepat tau, penyertaan untuk menjadi  akan ditutup pada 1 Disember 2009. Setakat ni dah 216 penyertaan dari blogger (masuk aku...dah 217, hehe..) Join Sekarang.

Budaya Mengumpat Membaca Budaya Terpuji...



2 comments:

nuaeman said...

penyertaan aku untuk letak banner di blog telah diterima dan melayakkan aku menerima satu buku percuma dari PTS. Tadi baru beli 2 buah buku untuk sertai pulak pertandingan dia. Kalaulah menang hadiah buku bernilai RM 10,000 tu.. makin penuhlaa rumah aku dengan buku PTS! heh

meezwan said...

wah ini sudah bagus..boleh join sekarang juga..tp besar sgtla banner dia :)

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails