TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Monday, October 12, 2009

Home » , , , , , , » Film Review: Jin Notti

Film Review: Jin Notti

Pada suatu hari..haha...skemanya ayat aku hari ni...hehe... Oppss...sebelum aku terlupa aku nak ucapkan selamat berjaya buat kawan aku yang telah pun berlepas ke Jepuun untuk melanjutkan pelajaran. Semoga dia akan berjaya menggapai PHD yang dia impi-impikan...Good luck my friend. : )

Hmm...itu bukan benda yang aku nak kongsikan hari ini...perkara ni dah lama berlaku tapi baru ada perasaan nak kongsi. Pada 20 september lepas, adalah hari pembukaan tayangan Jin Notti, laku dan tiga orang adik-adik aku yang comel pun pergi la ke 1Borneo untuk beli tiket wayang. Malangnya, semua masa tayangan dah kena booking, Full House!!! Adui, terpaksa la kami ke Center Point untuk meneruskan misi kami tu...hehe..

Sampai ja di Center Point, kami pun jadi pening...apa nda, punya la ramai manusia-manusia yang sedang berkeliaran..haha..lagi-lagi time tu musim cuti. Lepas beli tiket tu, kena tunggu lagi 1 jam lebih. Pastu aku pun bawa la adik2 aku makan pizza. It was interesting and fun to spend time together. Macam-macam perangai yang kami jumpa di CP (center point) tu. Haha...

Hmm...lepas tengok Jin Notti tu, time perjalanan pulang tu masih dapat recall lagi apa yang berlaku sepanjang 1 jam 34 minit wayang tu berlaku. Aku tak kisah pun wayang tu bagus ka nda, yang penting aku dapat menggembirakan adik-adik aku. Dorang lagi tu memang selalu dengar hotfm, akhirnya dapatla tengok Fara Fauzana berlakon filem...hihi...klu ada sekuel lagi mungkin aku akan bawa dorang lagi. Hmmm...aku jarang tengok filem tempatan, tapi tak bermakna aku tak sokong filem malaysia ...okies...

p/s: nasib baik nama dia bukan Farahhannie kan Gurlz....hihi... Sampai bertemu lagi..

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails