TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Wednesday, June 24, 2009

Home » , , , » Tint kereta

Tint kereta

Aku lupa pula nak update, khamis lepas(18jun) aku pergilah dengan best friend aku yang sorang ni..minta tolong dia bawa tempat tint kereta. Dah plan punya la teliti sehari sebelum tu, tiba-tiba aku dikejutkan....jeng3...esoknya, kazen dia minta ambil dekat stesen minyak... Tapi aku pun ikut rentak dorang ja.Nak diikutkan cerita, lepas ambil kazen dan tunang dia, kami pun pusing pergi tempat kerja best friend aku tu balik, kazen nak sewa kereta sebab kreta dia still under repair,pastu tunang dia nak ambil test jpj esoknya. Time aku tulis post ni aku pun tak tau samada dia lulus @ tidak. Harap-harap lulus la, tak la macam aku yg kena re-test 3kali baru dapat lesen...hehe.. Time nak sewa kreta lagi, aku jadi heroin bagi pinjam student card aku...hehe.. Dah settle semua, aku n bestfriend aku pun pegi la tint kereta kancil aku dkt bundusan (klu aku tak silap dengar laa, hehe..). Lama juga tint kreta tu, panas lagi. Sambil-sambil tunggu kereta siap di'tint', kami pun menjalankan diri, nak basahkan tekak yang kering. Hah, aku ingat aku ja yang rasa air dalam gelas tu tawar, bestfriend aku cakap bagus minum dalam tin tu jak..hahah...Okies, lebih kurang jam 3 kreta dah siap tint. Pastu balik kampus, kemas barang balik awal la..supervisor tak ada. .. Pastu aku pelawa la makan bestfriend aku tu sebagai tanda TQ aku...Hmmm...rasanya tak ada lagi yang tertinggal...panjang juga post aku hari ni, maklumlah, persediaan untuk nak buat thesis writing nanti...haha....Peace no War...

4 comments:

Steward said...

Wow.. driving sudah ooo... heheh

:: bluedianthus :: said...

Oh..perli nampak, sia tau la ko lama suda ada lesen...hehe..

Anonymous said...

Ada lesen pun sudah berkurun tidak bawa kereta ba.. tiada kereta sia,macam mana mau drive ni

:: bluedianthus :: said...

ala, pinjam ja , sewa ka apa ka, sia satu minggu bawa kereta suda accident..nasib baik selamat..hehe

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails