TERBAIK DARI BLUEDIANTHUS!!!

Tuesday, June 23, 2009

Home » , , , , , , , , » A Band Once ~ Hingga Akhir Waktu

A Band Once ~ Hingga Akhir Waktu

Aku dah lama subscribe dengan khai134 di Utube. Kumpulan A Band Once ni datang dari Brunei, suara vokalis pun mantap, kejap2 macam vokalis Kerispatih, kejap2 macam suara Duta S07...Dorang ni masih belajar lagi di Brunei tu, tp dah tubuhkan band sendiri, dorang pun ada jugak lagu sendiri, but mostly english songs. Kalau nak dengar nyanyian a.k.a suara diorang mcmana, bleh la click play di sebelah atas-kiri blog nie (susah2 cakap, click youtube yg aku upload sini laa..hehe..)Atau ble juga dengar dlm page friendster aku(tp streaming x berapa bagus la)....Apapun, I'm so into this song sebab lagu ni ada kaitan dengan kisah hidup aku yang penuh dengan ranjau dan duri..cewah...Lirik lagu pun simple tapi penuh bermakna..Lagu nie aku tujukan khas buat sahabat baik aku yang sekarang nie ntah di mana...dia suka meh lagu nie? Harap2...hehe..Be strong my friend... ;)

2 comments:

Anonymous said...

Anyone ever go with this group?
Managed Forex Accounts
Bellator offers professional managed Forex accounts from the industries top traders.

bluedianthus said...

well, actually this group was established in Brunei...they've lots of fans in youtube u know...maybe they should go for the real "arus perdana', dont you think so?

ARTIKEL BERKAITAN:

Related Posts with Thumbnails